04 Mayıs 2024 Cumartesi

KORSAN'IN ÖNÜNE GEÇİLMELİ

DEVA Partisi Genç İlçe Başkanı Baki Erdoğmuş, taksi duraklarını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. Erdoğmuş; Korsan taksicilik yaparak vergi vermeyip haksız kazanç sağlayan ve taksici esnafının zararına sebebiyet veren korsan taşımacılığın önüne geçilmelidir.

11 NİSAN 2021 PAZAR 16:58
0
1453
0
AA aa
KORSAN`IN ÖNÜNE GEÇİLMELİ

DEVA Partisi Genç İlçe Başkanı Baki Erdoğmuş ve yönetim kurulu üyeleri, taksi duraklarını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.

Genç ilçesindeki korsan taksiciliğe dikkat çeken Başkan Erdoğmuş, taksicilerin bu durumdan dolayı dert yakındığını söyledi.

Sorunların çözülmesi gerektiğini belirten Erdoğmuş; “Genç ilçesinde hizmet veren taksici esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştuk. Taksici esnafı olarak bazı sorunları olduğunu belirterek çözüm bulunması gerektiğini aktardılar. Yüksek meblağ ödeyerek plaka alarak yaz-kış, yağmur-çamur dinlemeksizin her mevsim ve hava koşulunda çalışmak zorunda olan taksici esnafımız olumsuz hava koşullarında mesleklerini icra etmenin zor ve empati gerektirdiğinden bahsederken köy ve mahalle aralarındaki yolların bozuk olmasından yakındılar. Yollardaki bu bozukluk ve deformasyonun arabalarının zamanından önce yıpranmasına neden olduğunu söyleyen taksici esnafımız, ayrıca korsan taksicilik yaparak vergi vermeyip haksız kazanç sağlayan ve taksici esnafının zararına sebebiyet veren korsan taşımacılığın önüne geçilip mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini dile getirdiler. Kültür Taksi Durağı çalışanları mağduriyetlerini sıralarken duraklarının öğrenci ve yayaların geçtiği kaldırımın üzerine kurulmasının hem kendilerinin hem de o yoldan geçmek zorunda olan yaya ve öğrencilerin canlarını tehlikeye attığını özellikle belirttiler. Araçlarını yayaların geçiş güzergâhına ve yol kenarına park etmek zorunda kalan taksiciler, durak sorunu ile ilgili yetkililerden sorunların çözümü noktasında olumlu bir geri dönüş beklemektedirler. Deva Partisi olarak  Genç Belediyesi'nin petrol taksi durağının daha güvenli bir yere  taşınması ve mahalle yollarımızın yapımı hususunda gerekli adımı atacağına inancımız tamdır. Çünkü vatandaşlarımızın huzur ve refahı hepimizin ortak gayesidir. Biz Deva Partisi olarak toplumumuzun her kesiminin dertlerini dinleyip DEVA olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın