30 Mart 2026 Pazartesi

KOVALI ÇÖZÜM!

2015 yılında hizmete açılan ancak eksikliklerin bir türlü çözülemediği Genç Devlet hastanesinde, çatı katından akan yağmur sularına kovalarla çözüm bulunması ilginç görüntüler oluşturdu.

10 ARALIK 2018 PAZARTESİ 13:21
1
1916
1
AA aa
KOVALI ÇÖZÜM!

Genç Devlet hastanesinde gün geç geçmiyor ki yeni bir sorun ortaya çıkıyor. Çatı kısmından akan yağmur sularının Ameliyathane kısmına sızması nedeniyle doktorlar ve vatandaşlar zor anlar yaşarken idarecilerin ise tıbbi atık kovaları ile önlem almaya çalışmaları, ilginç görüntüler oluşturdu.

Genç'te geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından, Genç Devlet Hastanesi Ameliyathane Servis bölümünde çatının bazı kısımlarından su sızmaya başladı. Bunun üzerine servisin birçok kısmına görevliler tarafından kovalar bırakıldı. Su sızıntısına kovayla çözüm bulmaya çalışan görevliler, hastanede ilginç görüntüler oluştururken hastalar da gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar hastanede böyle bir durumun yaşanmasına tepki gösterirken, yağmur sularının yere damlamaması için kullanılan kovaların yanından geçmeye çalışan vatandaşlar ve doktorların yaşadıkları sıkıntı ise yaşanan durumun vahametini ortaya koydu.

“BÖYLE REZİLLİK OLMAZ”

Yaşanan duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Bu hastane bundan 3 yıl önce yapıldı. Ama gerekli özenin gösterilmediğini görüyoruz. 3 yıl önce yapılan hastanenin çatısı akıyor ve ilkel yöntemler ile su tahliye edilmeye çalışılıyor. Burası hastanenin en önemli noktası yani hastalarımızın ameliyat edildiği yer. Yeni yapılan hastaneye bu görüntüler yakışmıyor"  diyerek tepkilerini dile getirdiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_16)
12 Aralık 2018 Çarşamba 17:24
günaydın genç ilçesinin dünyadan haberi olmayan yerel habercileri 2013 yılında yapılan hastane şuan çürümekte
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
30.03.2026
18:05
HÜLAKÜ`DEN BİNGÖL HAVALİMANI TEPKİSİ
HÜLAKÜ'DEN BİNGÖL HAVALİMANI TEPKİSİ
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Havalimanı pistinin uzatılacağına dair verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirterek
27.03.2026
17:09
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ  YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
26.03.2026
18:39
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) ve Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri, ticari araçlarda kayıt dışı istihdamın önüne geçmek için denetimlerini sıkılaştırdı.
26.03.2026
18:29
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN`DEN  DEV BİR ADIM
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN'DEN DEV BİR ADIM
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla dev bir adım attı.
26.03.2026
18:21
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
Türkiye'nin enerji sektöründeki öncü şirketlerinden Aksa Elektrik, çocukların hayal güçlerini desteklemek ve enerji bilincini aşılamak amacıyla 'Geleceğin Enerjisi' resim yarışmasını başlattı. 7-10 yaş arası çocukların katılımına açık olan yarışma için başvurular 25 Mart itibarıyla alınmaya başlandı.
26.03.2026
18:12
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN`DE GÖREV DEĞİŞİMİ
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın