29 Nisan 2024 Pazartesi

KÖY YOLLARINDA ÇİLE BİTİYOR!

Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, grup köy yollarında yapımı ve onarımı devam çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Kaymakam Kaptanoğlu, Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için kaymakamlık olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz dedi.

17 ARALIK 2021 CUMA 12:36
0
1724
0
AA aa
KÖY YOLLARINDA ÇİLE BİTİYOR!

Çevirme, Sarısaman, Yazkonağı Grup Yolu, Kavaklı, Gerçekli, Gönülaçan, Altyapı, Genişletme, Bakım ve Onarım İşi tüm hızıyla devam ediyor. Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu'da yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) tarafından ihaleye çıkarılan grup köy yollarında Çevirme Köyünden Sağgöze köyüne kadar uzanan 45 Kilometrelik yol ağının 8 kilometresinin sıcak asfaltla serilmesinin bu sezonda tamamlanacağı geriye kalan yolun ise önümüzde ki yıllarda da yapılacak çalışmalar ile devam edeceği ve tüm grup köy yollarının sıcak asfaltla serileceği öğrenildi.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR

Devam eden çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler alan Kaptanoğlu, “Sorumluluk sahamızdaki bütün yollara azami derecede önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda ulaşım ihtiyaçlarını yerine getirmelerini istiyoruz. Bunun için köy yollarımızda başlatılan altyapı, genişletme, bakım ve onarım işi titizlikle devam ediyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için kaymakamlık olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın