02 Mayıs 2024 Perşembe

LİDER, 3 ATTI 3 ALDI!

Bingöl Amatör ligine adeta ambargo koyan Genç Muratspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Madragspor'u 3-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

04 ARALIK 2021 CUMARTESİ 14:32
0
1208
0
AA aa
LİDER, 3 ATTI 3 ALDI!

Sezona BAL ligi hedefiyle başlayan ve oynadığı tüm maçları farkla kazanıp kalesinde ise henüz gol dahi görmeyen Genç Muratspor, Amatör lige adeta ambargo koydu.

Temsilcimiz Muratspor, ligin 5.maçında Şehir Stadyumunda Madragspor'u konuk etti. Maça fırtına gibi başlayan sarı - kırmızılı temsilcimiz maçın henüz 2.dakikasında Deniz Yesilçam'ın golüyle maça adeta 1-0 önde başladı. Golün ardından ataklarını sıklaştıran ve Madragspor kalesini abluka altına alan ekibimiz, 6 ve 17. dakikalarda Berat Cansızoğlu'nun attığı gollerle maçı skoru 3 - 0'a taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ekipler soyunma odasına Muratspor'un 3-0'lik üstünlüğü ile gitti.

İkinci yarıda her iki ekipte girdiği gol pozisyonlarını degerlendiremeyince maç 3 -0 ekibimizin üstünlüğü ile sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın