26 Aralık 2025 Cuma

MİLLETİMİZİN MENFAATLERİ ÖNCELİĞİMİZDİR!

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Partimizde kişilerin sıradan menfaatleri değil Milletimizin ve memleketimizin âlî menfaati her şeyin üstündedir.dedi

04 ŞUBAT 2022 CUMA 15:46
6
1713
0
AA aa
MİLLETİMİZİN MENFAATLERİ ÖNCELİĞİMİZDİR!

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar yaptığı açıklamada bölgeleri ayırt etmeden, dedikodu ve fitnelere alet olmadan Bingöl'ü yatırım ve istihdamla büyüttüklerini örneğin tarım ve hayvancılık alanında ülkemizin en büyük yatırımı olan Bölgesel Kalkınma Projesi Sütaş'ı Bingölümüze kazandırdıklarını belirterek şehrimizde süren yatırımları özetledi. Sağlar, AK Parti'de çalışmaların talimat ile değil ortak akıl ve istişare ile yapıldığını vurgulayarak şöyle konuştu: “Şehrimiz son 20 yılda AK Parti yatırımlarıyla adeta yeniden imar edilmiştir. Partimiz son 20 yılda yatırımlarla Bingöl'e damgasını vurmuştur. Bingöl'de Ulaşım ve Haberleşme alanında 6 milyar lirayı aşan bir yatırım gerçekleşti. İl ve ilçe karayollarında 6 adet proje de devam etmektedir. Yine son dönemde güvenlik yolları kapsamında Kığı Bilice yolu tamamlanmış, Genç Yenisu, Solhan Yenibaşak yolu yatırımı devam etmekte, Karlıova Yedisu yolunda ise sıcak asfalt çalışmaları yakında başlayacaktır. Yapımı 15 yıl atıl kalan Bingöl Havalimanı ve 10 yıla yakın yarım bırakılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni tamamlamakta yine AK Parti'ye nasip olmuştur. Bu yıl inşallah 500 yataklı yeni hastanemizin yapımına başlanarak büyük bir kampüsü olan Şehir Hastanesi statüsünde bütün hastanelerin birleştiği modern bir yatırımı ilimizin ve vatandaşımızın hizmetine sunacağız.
Bingöl Üniversitesi'ni kuran, bütçelerle geliştiren, büyüten yine partimiz olmuştur.

Son 20 yılda bitkisel üretim 5 kat, hayvansal üretim değeri ise 15 kat artışla 2 milyar lirayı aşmıştır. Dikkat çeken bir diğer üretim alanı ise Alabalık'tır. Özlüce Barajı'ndan geçen yıl 325 ton alabalık üretimi yapılarak bölge illeri aşan bir üretim rakamına ulaşmıştır.
Organize Sanayi Bölgesi, İş Geliştirme Merkezi, Tekstilkent, 501 işyeri kapasiteli 3. Kısım Sanayi Sitesi yatırımları sanayi ve teknoloji alanında şehrimizde yapılan yatırımlardır. Yeni dönemde Teknokent, sanayi bölgelerinin büyütülmesi, tekstil fabrikalarının bütün ilçe ve beldelerde açılmasıyla istihdamı arttırma çalışmaları devam edecektir.

TOKİ yatırımlarıyla depremin izleri kısa sürede kaldırılmış, yeni mahalleler inşa edilmiş, okul ve kamu binalarının tamamına yakını yenilenmiştir. Belediyelerimizin ve İl Özel İdare hizmetleri ise yer yıl artarak istikrarlı bir şekilde yükseltilmektedir.

20 yılda ilimize sağlanan yatırımlar artarak devam etmiştir. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında partimizde görev almış milletvekillerimizden mahalle başkanımıza sandık müşahitimize kadar herkesin katkısı ve emeği olmuştur. Bu hikayenin kahramanı milletimizdir.

Partimizde istişare, ortak akıl ve işbirliği ile hareket edilmektedir. Kimse kimseye talimatla iş vermez, iş görülmez. Bu anlayışla Milletvekillerimiz, Genel Merkezimiz, Yerel Yönetimlerimiz, İl ve İlçe bütün teşkilatlarımız omuz omuza halkımıza ve toplumumuza hizmet etmekteyiz. Partimizde kişilerin sıradan menfaatleri değil milletimizin ali menfaatleri gözetilmektedir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde AK Parti kadroları olarak bizler, şehrimizin yatırım almasına, gelişmesine, büyümesine katkı sağlamak için üretmeye, istihdam sağlamaya ve çalışmaya devam edeceğiz.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
15:28
REGAİP KANDİLİ PROGRAMI İDRAK EDİLDİ
REGAİP KANDİLİ PROGRAMI İDRAK EDİLDİ
Genç'te Regaib Kandili programları yoğun katılımla idrak edildi
26.12.2025
15:19
LÖSEV`DEN BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ`NDE  ANLAMLI ETKİNLİK
LÖSEV'DEN BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ'NDE ANLAMLI ETKİNLİK
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
26.12.2025
15:14
METEOROLOJİ `DEN BİNGÖL`E YOĞUN KAR UYARISI
METEOROLOJİ 'DEN BİNGÖL'E YOĞUN KAR UYARISI
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
26.12.2025
15:08
CEZAEVLERİNDEN TAHLİYELER BAŞLADI
CEZAEVLERİNDEN TAHLİYELER BAŞLADI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
26.12.2025
15:04
JANDARMA`DAN SON BİR HAFTADA 29 OLAYA MÜDAHALE
JANDARMA'DAN SON BİR HAFTADA 29 OLAYA MÜDAHALE
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
24.12.2025
12:46
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ  YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın