28 Mart 2026 Cumartesi

MUHTARLAR SORDU, ONLAR CEVAPLADI

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, beraberindeki Bingöl Kurum amirleri ile birlikte Genç ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlar bölgelerinde bulunan sorunları dile getirirken, ilgili kurum amirleri de muhtarların taleplerini değerlendirip tek tek not aldı.

14 MAYIS 2024 SALI 21:31
0
861
0
AA aa
MUHTARLAR SORDU, ONLAR CEVAPLADI

Bir dizi ziyaret ve incelmelerde bulunmak üzere Genç'e gelen, Vali Ahmet Hamdi Usta, Genç Kültür Merkezi Şehit Hakan Akdere Konferans Salonu'nda Genç ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıya Vali Ahmet Hamdi Usta, Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar, Bingöl ve Genç'teki kurum amirleri ve ilçeye bağlı muhtarlar katıldı.

Muhtarlar ile tanışma ve istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, muhtarlar ile sürekli diyalog halinde olduklarını söyledi. Vali Ahmet Hamdi Usta'nın her daim Genç'e pozitif ayrımcılık uyguladığını ifade eden Kaymakam Güzel, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya teşekkür etti.

Kaymakam Güzel'in ardından konuşan Vali Ahmet Hamdi Usta, 31 Mart seçimlerinin sorunsuz bir şekilde nihayete ermesinde güvenlik güçleri kadar muhtarlarında etkisinin olduğunu ifade edip muhtarlara teşekkür etti. Seçimlerin ardında ilçe ziyaretleri planladığını ve bunun ilkini Genç'te gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Usta şunları söyledi: “Kıymetli muhtarlarım bugün aranızda olmaktan dolayı son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Şu an aramızda çoğunluğu yeni olmak üzere siz değerli muhtarlarımıza görevlerinizde üstün başarılar diliyorum. Tabi her birinizin  ayrı ayrı talepleri olacaktır. Bunların bazıları gerçekleşecek belki de bazıları gerçekleşmeyecek. Bizlere düşen elimizdeki imkanları hakkaniyet ölçüsünde dağılımını yapmak. Hizmet üretirken çeşitli ölçeklemeler yapıyoruz. Az harcama ile çok hizmet etmeyi amaçlıyoruz Samimiyetimizden emin olmanızı isterim. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Vali Usta'nın ardından söz alan muhtarlar bölgelerinde bulunan sorunları dile getirirken, ilgili kurum amirleri de muhtarların taleplerini değerlendirip tek tek not aldı.

HABER:SİNAN  ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2026
17:09
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ  YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
26.03.2026
18:39
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) ve Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri, ticari araçlarda kayıt dışı istihdamın önüne geçmek için denetimlerini sıkılaştırdı.
26.03.2026
18:29
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN`DEN  DEV BİR ADIM
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN'DEN DEV BİR ADIM
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla dev bir adım attı.
26.03.2026
18:21
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
Türkiye'nin enerji sektöründeki öncü şirketlerinden Aksa Elektrik, çocukların hayal güçlerini desteklemek ve enerji bilincini aşılamak amacıyla 'Geleceğin Enerjisi' resim yarışmasını başlattı. 7-10 yaş arası çocukların katılımına açık olan yarışma için başvurular 25 Mart itibarıyla alınmaya başlandı.
26.03.2026
18:12
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN`DE GÖREV DEĞİŞİMİ
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
26.03.2026
18:05
İTFAİYE EKİPLERİNE ÇIĞ AFETİ EĞİTİMİ
İTFAİYE EKİPLERİNE ÇIĞ AFETİ EĞİTİMİ
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan arama kurtarma ekibine, AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Merkezi'nde çığ afetlerine yönelik eğitim verildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın