29 Nisan 2024 Pazartesi

MURATSPOR, EVİNDE KAYIP

Yeni Genç Muratspor Bölgesel Amatör Lig 3.hafta maçında konuk ettiği Malatyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

29 EKİM 2023 PAZAR 17:17
0
1092
0
AA aa
MURATSPOR, EVİNDE KAYIP

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, 3.haftada Bingöl Şehir Stadyumunda Malatyaspor'u konuk etti. Kaymakam Muhammet Güzel başta olmak üzere kurum amirleri ve taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği maça sarı- kırmızılı temsilcimiz 'Kudüs Özgür Değilse Dünya Tutsaktır' pankartı ile çıktı. 

Maçın başlama düdüğüyle beraber takım halinde organize olan ve oyunu Malatyaspor yarı sahasına yıkan temsilcimiz aradığı golü 13.dakikada Murat Şahin Açıklalın ile buldu. İlk yarıda etkili oyununu sürdüren sarı kırmızılı ekibimiz oyunun kontrolünü elinde tutmasına rağmen aradığı golü bulamayınca ekipler soyunma odasına temsilcimizin 1-0'lık üstünlüğü ile gitti. 

"İKİNCİ YARIDA MAÇI KENDI ELLERİMİZLE VERDİK"


İkinci yarıya taraftarının yoğun desteğiyle başlayan temsilcimiz ilk yarının aksine tutuk bir oyun sergileyince Malatyaspor 50.dakikada Deniz Işık ile skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda her iki ekipte golü ararken temsilcimiz, ardı ardına girdiği pozisyonları gole ceviremeyince Malatyaspor 87.dakikada yakaladığı kontra atakta Deniz Işık ile bir gol daha bularak skoru 2-1 getirdi. Yenilen golün ardından hem tribünlerde hem de takımda adeta yıkım yaşanırken kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Malatyaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

Temsilcimiz oynadığı 3 maçın ardından aldığı 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 4 puanda kalırken, sarı lırmızılı temsilcimiz gelecek hafta Kayseri deplasmanında Hacılar Erciyesspor ile karşılaşacak. 

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın