05 Mayıs 2024 Pazar

MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.

25 NİSAN 2024 PERŞEMBE 18:23
0
733
0
AA aa
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALİBİYET

BAL liginde fırtınalar estiren ve sezonun ikinci yarısında yenilgi yüzü görmeyen sarı kırmızılı temsilcimiz Yeni Genç Muratspor sezonun son deplasman maçında Kayseri'ye gidecek. Hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde tek hedef ise çıkacağı son deplasman maçından 3 puanla ayrılarak ligi 3. Sırada tamamlamak. 

“MURATSPOR'DA TEK HEDEF LİGİ 3.SIRADA BİTİRMEK”

Sezon başından bu yana maddi imkansızlıklara rağmen çok büyük işlere imza atan ve adeta ligi domine eden temsilcimizde yeni hedef ise rakiplerinin puan kaybetmesi ve puan sıralamasında 3. Sıraya yükselmek. Bunun için çalışmalarını aralıksız sürdüren temsilcimiz, Cumartesi günü Kayseri'ye hareket edecek. Pazar günü saat 13.00'te Kayseri-Develi İlçe Stadyumu'nda oynanacak olan maçı Konya bölgesi hakemleri yönetecek.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın