27 Nisan 2024 Cumartesi

MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR!

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor deplasmanda karşılaştığı ligin güçlü ekiplerinden Malatyaspor'u 2-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

18 ŞUBAT 2024 PAZAR 17:33
1
787
1
AA aa
MURATSPOR`UN BİLEĞİ  BÜKÜLMÜYOR!

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve maddi imkansızlıklara rağmen büyük işlere imza atan Yeni Genç Muratspor ligin 16.haftasında şampiyonluk mücadelesi veren ve kendi sahasında puan kaybetmeyen Malatyaspor'a konuk oldu. Yeşilyurt Stadyumunda oynanan mücadeleyi Güney Güneylioğlu, Mehmet Eren Ulutaş, Ahmet Canpolat hakem triosu yönetti.

Maçın başlama düdüğüyle beraber temsilcimiz sahaya ağırlığını koyarken, maçın 9.dakikasında kazanılan serbest vuruş organizasyonunda Savaş Oday takımını öne geçiren golü attı. Golün ardından oyun kontrolünü elinden bırakmayan temsilcimiz Selahattin Aras ile girdiği net fırsatlardan yararlanamazken Malatyaspor 20.dakikada ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı topun başına geçen Malatyaspor'lu futbolcu Ömer Halis Güven harika bir vuruşla  topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi. Yenilen golün ardından sarı kırmızılı temsilcimiz adeta oyunu rakip sahaya yığdı ve Malatya kalesini abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan ekibimiz 25.dakikada Selahattin Aras'ın attığı golle skoru 2-1'e taşıdı. İlk yarının kalan dakikalarında her iki ekipte girdiği pozisyonları golle sonuçlandıramayınca ekipler soyunma odasına Muratspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile gitti. 

"MURATSPOR 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR"

Ligin ikinci yarısında oyunu rolantiya alan ve rakibine top oynatmayan Muratspor, girdiği 2 3 net gol pozisyonunu gole ceviremezken rakip Malatyaspor ise temsilcimiz karşısında çaresiz kaldı ve bu sezon ilk defa kendi evinde yenilgi yüzü gördü. Malatyaspor alınan yenilgi sonrası şampiyonluk umutlarını tamamen yitirirken, temsilcimiz Muratspor ise ligde oynadığı son 7 maçında da puan kaybetmeyerek başarılı sonuçlar almaya devam etti. 

"DOSTLUK RÜZGARLARI ESTİ, MALATYASPOR BAŞKANI MURATSPOR'U YEMEKTE AĞIRLADI"

Maç öncesi ve sonrasında Muratspor yönetimini ve kafilesini en iyi şekilde ağırlayan Malatyaspor Başkanı Muhammed Güner ve Yönetim Kurulu üyelerinin takındıkları misafirperverlik ise tam not aldı. Muratspor kafilesini yemekte ağırlayan Malatyaspor Başkanı Muhammed Güner, aldıkları mağlubiyete rağmen Muratspor kafilesini yemekte ağırladı ve kalan maçlarda başarılar diledi. 

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_169)
22 Şubat 2024 Perşembe 21:30
Teprik Eder.baṣarilarinin devamini.temenni ederim.saglicakla.genç.murat.
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın