27 Nisan 2024 Cumartesi

MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratsporkendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığıRüstempaşaspor'u3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, maç öncesi açılan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' pankartı ile teröre lanet okundu.

25 MART 2024 PAZARTESİ 13:56
0
1000
0
AA aa
MURATSPOR`UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve maddi imkansızlıklara rağmen büyük işlere imza atan Yeni Genç Muratspor ligin 21.haftasında ligde kalma mücadelesi veren Rüstempaşaspor'u konuk etti. Genç ilçe Stadyumunda oynanan mücadeleyi Eren Sertkaya, Abdullah Akkurt, Mustafa Ekin hakem triosu yönetti.

"ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" PANKARTI AÇILDI TARAFTAR TERÖRE LANET OKUDU

Geçtiğimiz günlerde şehit ateşinin düştüğü Bingöl'de ki şehit teğmen ve şehit polis memurunu unutmayan Muratsporfutbolcuları, Genç ilçe stadında Rüstempaşa ile oynanacak maç öncesi sahaya"Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" şeklinde pankartı ile çıktı. Yozgat ve ElazığRüstempaşa maçlarında PKK dışarı ırkçılığı ile karşılaşan temsilcimiz açılan pankart ile rakiplerine en güzel cevabı verirken, taraftar ise teröre lanet okuyarak "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı.

“MURATSPOR İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ”

Maçın başlama düdüğüyle beraber temsilcimiz sahaya ağırlığını koyarken, ardı ardına pozisyonlara girmeye başladı. Kaçan net pozisyonların ardından 8.dakikada sahneye çıkan kaptan Selahattin Aras takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından da ataklarını sıklaştıran ve adeta rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz maçın 13.dakikasında bu kez de Murat Şahin Açıkalın'ın attığı şık gol ile 2-0 öne geçti. Atılan gollerin ardından Rüstempaşa takımı sahadan silinirken, temsilcimiz Mustafa Yağcı, Selçuk Yıldız ve Murat Şahin Açıkalın'ın net pozisyonları cömertçe harcaması nedeniyle tarihi farktan oldu. Maçın 43.dakikasında ise ender gelişen Rüstempaşaspor atağında sol kanattan yapılan orta şu karışımı top Muratspor ile ağları ile buluşunca skor 2-1'e geldi ve ilk yarı Muratspor'umuzun 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

“MURATSPOR SEZONA DAMGA VURMAYA DEVAM EDİYOR! YENİLMEZLİK SERİSİ 11 MAÇA ÇIKTI”

Ligin ikinci yarısında oyunu rolantiya alan ve rakibine top oynatmayan Muratspor, girdiği 2 3 net gol pozisyonunu gole çeviremezken rakip Rüstempaşa ise temsilcimiz karşısında adeta çaresiz kaldı. Maçın 76.dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren golcü Mustafa Yağcı takımını 3-1 öne geçirdi. Ve Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Muratspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın