27 Nisan 2024 Cumartesi

NEVRUZ KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ

DEM Parti İl Örgütü, bugün yapılması planlanan ancak şehit cenazesi nedeniyle iptal edilen kutlama programının 27 Mart günü yapılacağını bildirdi.

21 MART 2024 PERŞEMBE 13:17
0
653
0
AA aa
NEVRUZ KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Bingöl İl Örgütü, yaptıkları yazılı açıklama ile Bingöl'de bugün yapılması planlanan Nevruz kutlamalarının iptal edildiğini bildirdi.

Gece yarısı Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirilen şehit cenazesi ve kutlamaların hastane yakınlarındaki alanda yapılıyor olmasından kaynaklı ortaya çıkabilecek provokasyonlara karşı tedbir amaçlı gerçekleşen iptaline ilişkin açıklamada; “İl Örgütümüz ve Newroz Tertip Komitemiz gelişen bu durumu istişare ederek Bingöl'de ortaya çıkan durumun hassasiyetini göz önünde bulundurmuş, halkımızın ve yerel seçimlerin selameti açısından bugün Bingöl'de yapılacak olan Newroz kutlamasının iptal edilmesi kararını almıştır. Halkımızı 27.03.2024 tarihinde gerçekleştireceğimiz büyük mitingimize Newroz heyecanını, moralini ve coşkusunu taşımaya çağırıyoruz” denildi.

 

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın