28 Nisan 2024 Pazar

ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK!

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nu (BESYO) ve Spor Lisesini kazanmak isteyen öğrencilere ücretsiz salon çalışması ve antrenman hizmeti verecek.

13 MART 2021 CUMARTESİ 12:28
1
1526
0
AA aa
ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK!

Gençlerin spor faaliyetlerini sürdürebilmelerine yönelik çalışmalarını hızlandıran, Genç Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü BESYO'ya girmek isteyen gençlere vereceği ücretsiz kurslarla gençleri hayallerine kavuşturacak. 30 kişi ile sınırlı olacak kurslarda Askeri ve Polis okullarının yanı sıra Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nu (BESYO)  ve Spor Lisesine hazırlanma imkânı sağlanacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan gönüllü eğitmen Şahin Dener, “Askeri ve polis okullarına gidecek adaylarımızı hazırlık kurslarına ücretsiz alacağız. Bunun yanı sıra vereceğimiz ücretsiz kurslarda öğrencilerimiz,Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO)  ve Spor Lisesine hazırlanma imkânı bulacağız.  20 Mart 2021 tarihinde başlayacağımız kurslarımızda 30 öğrencimizi hazırlamayı düşünüyoruz. İnşallah sunacağımız bu katkıyla öğrencilerimiz hayallerinde ki okullarda okuma fırsatı yakalayacaklar” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın