19 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİLERE SINAV DOPİNGİ

Genç ilçesinde Liseye Geçiş Sınavı (L.G.S) sınavına hazırlanan öğrenciler, sınav öncesi kayak merkezine götürüldü.

22 OCAK 2019 SALI 18:20
0
3083
0
AA aa
ÖĞRENCİLERE SINAV DOPİNGİ

Genç ilçesinde 100 öğreci Liseye Geçiş Sınavı (L.G.S) sınavı öncesi kayak merkezine götürüldü. Kayak merkezinde stres atan öğrenciler moral depolarken,  Geziye Genç Kaymakam Vekili Fatih Okumuş, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan,  AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sağlar, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ve öğrenciler katıldı.

Genç Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde "Gök Mavi Yer Beyaz" projesi hazırladı. Proje kapsamında okullarında yüksek karne notu alan öğrenciler ile okul içi ve dışında örnek davranışlarda bulunan 100 öğrenci  Haserek kayak merkezine götürüldü. LGS sınavı öncesi öğrencilerin stresini azaltması hedeflenen bu projede öğrenciler, hem kayak yaptı, hem de eğlenme fırsatı buldu. Hayatlarında ilk defa kayak merkezini gören öğrenciler dolu dolu bir gün geçirerek moral depoladı.

Çocukların bu tip projelerle daha fazla mutlu olduğunu dile getiren Genç Kaymakam Kaymakamı Vekili Fatih Okumuş, “Öğrencilerin gezi öncesi gözlerindeki ışıltıyı ve merakı görmek bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimiz bu geziyle ilk defa kayak merkezini gördü. Yaptığımız bu projeyle öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşıp çok güzel dostluklar edindi. Bu projeyi hazırlamamızda ki amacımız, kırsalda okuyan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmekti. İnşallah bunda da başarılı olmuşuzdur. Bu tarz projelerimizi gelecek zamanlarda da yapacağız. Kaymakamlık olarak tüm çalışmalarımız çocuklarımızın daha iyi yerlere gelmesi içindir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın