29 Nisan 2024 Pazartesi

ÖĞRETMENLERİNE HEDİYE ETTİLER!

Genç Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından açılan epoksi ve sabun işleme kursuna katılan öğrenciler, ürettikleri ürünleri ise öğretmenlerine hediye ederek örnek bir davranışa imza attılar.

17 ARALIK 2021 CUMA 10:43
0
760
0
AA aa
ÖĞRETMENLERİNE HEDİYE ETTİLER!

Genç Aile Destek Merkezi (ADEM) kadınlar için hazırladığı kursların yanı sıra öğrencilerin de hayatlarına dokunarak kurslar düzenliyor.  Aile Destek Merkezi ve Milli Eğitim Vakfı İlkokulu işbirliği ile düzenlenen kursta öğrencilerin el becerisi kazanması amaçlandı. Kursta öğrencilere, epoksi, sabun hazırlama, kokulu taş ve hediyelik eşya yapma becerileri kazandırıldı. Yaklaşık 2 hafta süren kursta eğitim gören öğrenciler ise ortaya çıkardıkları eserleri öğretmenlerine hediye ederek örnek bir davranışa imza atmış oldu.

DAĞ: "AMACIMIZ AİLE BÜTÇESİNE KATKI SUNMAK"

Genç Aile Destek Merkezi olarak tek amaçlarının açtıkları kurslara katılımın daha fazla olmasını sağlamak olduğunu ifade eden Genç Aile Destek Merkezi Koordinatörü Merve Dilan Dağ, "Okullarda her öğrencinin bir meslek edinmesinin yanı sıra öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine de imkân sağlayıp fırsat veriyoruz. Açtığımız kurslarda topluma daha yararlı olmak için  iyi birey ve vatandaş olma konularında eğitiyoruz. Kursun en güzel yanı ise tamamen ücretsiz olarak ürettikleri epoksi ve sabunlardan kazanılan maddi hasılatı ise halkımız kendine alıyor ve ekonomik olarak aile bütçelerine de bu şekilde katkıda bulunabiliyorlar" şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın