10 Mayıs 2025 Cumartesi

ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNE 'İNAN' ATANDI

Genç İlçe Orman İşletme Şefliğine atanan Çetin İnan, vekâleten Genç İlçe Orman Şefliğini yürüten Kazım Göldaş'tan görevi devraldı.

18 NİSAN 2020 CUMARTESİ 09:32
0
2431
0
AA aa
ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNE `İNAN` ATANDI

Uzun zamandır Orman İşletme ÅžefliÄŸi görevini yürüten Kazım GöldaÅŸ görevini Çetin İnan'a devretti. Resmi ataması yapılan İnan, geçtiÄŸimiz hafta içerisinde görevine baÅŸladı. Bingöl Solhan doÄŸumlu olan Çetin İnan 2014 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesinden dereceyle mezun oldu. Akabinde 2019 yılında da KahramanmaraÅŸ Sütçü İmam Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı.  Üniversiteden Mezun olduktan sonra 2014-2020 yılları arasında Bingöl Orman İşletme MüdürlüÄŸü'nde Danışman Mühendis olarak göreve baÅŸlayan Çetin İnan vekâletten Genç Orman İşletme ÅžefliÄŸine bakan Kazım GöldaÅŸ'ın yerine Genç Orman İşletme ÅžefliÄŸine atandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın