29 Nisan 2024 Pazartesi

ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı'na partide daha öncede ilçe başkanlığı yapan Ankara üst Kurul mevcut delege Başkanı Şevket Övün atandı.

15 NİSAN 2024 PAZARTESİ 18:17
1
577
0
AA aa
ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU

Önceki dönem İlçe Başkanı Nurullah Güçden'in AK Parti ve MHP'nin ittifak yapması ve belediye meclisinde encümen seçilmesinin ardından MHP Genel Merkezi tarafından alınan kararla Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı'na Şevket Övün atandı.

Önceki yıllarda da MHP'de Ocak Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Milletvekili Adayı olan ve yaptığı hizmetler ile halkın gönlüne girmeyi başaran Şevket Övün, yeniden İlçe Başkanı oldu.

Görevi önceki dönem ilçe başkanı Nurullah Güçden'den teslim alan Şevket Övün, “Kapılarının vatanını, milletini, devletini seven tüm herkese açık olduğunu belirten söyledi. Övün; “Önceki dönem ilçe başkanımız Sayın Nurullah Güçden'e partimize vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkürü borç biliyorum. Bu kutlu emaneti şahsıma layık gören, Genel Merkez yöneticilerime ve İl Başkanım Osman Zeki Baran'a ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

MHP Genç ilçe teşkilatından düzenlenen devir teslim törenine MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Yurdakul'un yanı sıra Bingöl ve Genç ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

ŞEVKET ÖVÜN KİMDİR?

İlçede uzun yıllardır iş ve ticaret ile uğraşan Şevket Övün, 1990'lı yıllarında Genç ilçesi Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptı ve 1993-2013 yılları arasında ise MHP Genç İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2002 yılında MHP'den Bingöl Milletvekili 3'uncü sıra adayı oldu. 2014 yılı yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden İl Genel meclis adayı olan Övün, 2019 yılı seçimlerinde ise MHP'den aday oldu ve seçimi çok az bir farkla kaybetti. Övün aktif olarak Ankara üst Kurul mevcut delege Başkanlığının yanı sıra MHP Genç İlçe Başkanı olarak atanmıştır.

Övün, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın