07 Aralık 2025 Pazar

ÖZÜR DİLEDİLER!

Geçtiğimiz günlerde tehdit edildiğine yönelik açıklamasıyla gündem olan AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, olayla ilgili tespit edilen kişilerin kendisinden özür dilediğini belirtti. Sağlar, olayın hukuki boyu için de Süreç devam ediyor dedi.

05 ARALIK 2022 PAZARTESİ 13:53
1
4497
0
AA aa
ÖZÜR DİLEDİLER!

21 Kasım günü akşam saatlerinde kişisel sosyal medya hesaplarından, tehdit edildiği yönünde paylaşımda bulunan AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar; “Siyasetin dip yaptığı nokta… Evime kadar takip edilerek tehdit edildim. Hiçbir ekonomik ve siyasi hedef gözetmedim ve gözetmeyeceğim. Yola çıktığım ilk günkü gibi inandığım yolda yürümeye devam edeceğim” beyanında bulunmuştu.

Bingöl gündeminde geniş yankı uyandıran tehdit olayıyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Sağlar, yeni bir açıklama daha yapıp konuyu noktaladı.

“ÖZÜR DİLEDİLER”

Tehdit olayına karışan kişilerin kendisinden özür dilediğini bildiren Başkan Sağlar; “Bazı uygun olmayan söz ve davranışlar konusunda muhatapların konuya açıklık getirmeleri, şahsıma yönelik haksız bazı algılara yönelik üzüntülerini ifade etmeleri ve özür dilemeleri ile konu sonuçlandırılmıştır. Bu kabil temelsiz konular ile kamuoyunun ve şahsımın bir daha meşgul edilmemesini diliyorum” dedi.
Şahısların kimlik bilgilerine ilişkin bilgi paylaşmayan Başkan Sağlar, konunun hukuki boyutuyla ilgili soruyu da “Süreç devam ediyor. Bu konuda da bir kararımız olacak” diye yanıtladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.12.2025
18:15
VALİ USTA`DAN SERT UYARI BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİTMİYECEK
VALİ USTA'DAN SERT UYARI BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİTMİYECEK
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi.
05.12.2025
18:11
BÖLGEDE BU BELGEYE SAHİP TEK BİRLİK
BÖLGEDE BU BELGEYE SAHİP TEK BİRLİK
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
18:07
BİNGÖL HAVALİMANI İHALESİ SONUÇLANDI
BİNGÖL HAVALİMANI İHALESİ SONUÇLANDI
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
18:02
BİNGÖL`E 5 YENİ AMBULANS VE 2 UMKE ARAÇI
BİNGÖL'E 5 YENİ AMBULANS VE 2 UMKE ARAÇI
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
04.12.2025
18:19
GÜZEL`DEN  3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜN` DE  HANE ZİYARETLERİ
GÜZEL'DEN 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜN' DE HANE ZİYARETLERİ
Kaymakam Muhammet GÜZEL, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçemiz Kültür ve Yenişehir Mahallelerinde ikamet eden engelli çocuklarımızı ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.
04.12.2025
17:06
750 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
750 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
Genç ilçesinde 2021 yılında yıkılan kapalı spor salonunun yerine yapılacak 750 kişilik yeni kapalı spor salonu için protokol imzalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın