29 Nisan 2024 Pazartesi

PLAY – OFF'LARA GALİBİYETLE BAŞLADI

Grup maçlarında oynadığı maçlardan namağlup ayrılarak büyük bir başarıya imza atan Genç Demirspor, Ağaçelispor'u 1-0 mağlup ederek Play – Off'lara galibiyetle başladı.

16 NİSAN 2024 SALI 13:51
1
543
0
AA aa
PLAY – OFF`LARA GALİBİYETLE BAŞLADI

Genç ilçesini Bingöl Amatör Liginde temsil eden temsilcimiz Genç Demirspor, grup maçlarında büyük bir başarıya imza atarak gurubunu lider tamamladı ve adını playoffa yazdırdı. Hedefini BAL ligi olarak belirleyen Demirspor, playoff ilk maçında Ağaçelispor ile karşılaştı. Her iki ekibinde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Demirspor, ilk yarıda Necati Kalabay'ın golüyle galibiyeti getiren golü buldu ve ilk maçından 3 puanla ayrıldı.

“EN ÇOK PUANI TOPLAYAN TAKIM AMATÖR'DE ŞAMPİYON OLACAK”

6 takımın kaldığı playofflarda en çok puanı toplayan takım şampiyon olacak ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele Genç Muratspor veyahut Bingölspor'la baraj maçı yapacak. İlk maçlarını kazanan Genç Demirspor, Büyük Bingölspor ve Solhan Gençlerbirliği ilk hafta itibariyle avantajı yakalayan takımlar oldu.

Temsilcimiz Demirspor, ikinci maçında Anadolu Bingölspor ile karşılaşacak.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın