27 Nisan 2024 Cumartesi

POLİS MEMURU GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Genç ilçesinde oynanan BAL ligi karşılamasında bir polis memuru, görme engelli gence maçı anbean anlattı. Polis memuru bu hareketiyle gönülleri fethetti.

10 MART 2024 PAZAR 20:30
1
1482
0
AA aa
POLİS MEMURU GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Genç ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup müsabakalarından Yeni Genç Muratspor ve Yozgat Belediyesi Bozokspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma, Yeni Genç Muratspor'un 4-0'lık galibiyetiyle sonuçlanırken, maç renkli görüntülere de sahne oldu.

Yeni Genç Muratspor'un görme engelli taraftarı Recep Savar, maçı takip etmek için stadyuma geldi. Savar'ın görme engelli olduğunu fark eden Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Düzgün Sürücü, görme engelli Recep Savar'a maçı anbean anlattı. O anlar ise cep telefonuyla kayıt altına alındı. Polis memurunun bu hareketi gönüllere dokundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın