03 Mayıs 2024 Cuma

RESİM SERGİSİ BÜYÜLEDİ

Genç İnönü Ortaokulu öğrencileri öğrencileri, 1 yıllık çalışma sonucunda 110 resimden oluşan bir sergi açtı. Kara kalem, yağlı, pastel ve kuru boya çalışmalarından meydana gelen 110 eser, büyük bir beğeni topladı.

22 NİSAN 2019 PAZARTESİ 13:30
0
1443
0
AA aa
RESİM SERGİSİ BÜYÜLEDİ

Genç İnönü Ortaokulu öğrencileri tarafından bir yıl içerisinde yapılan resimler ve TUBİTAK için hazırlanan meteryaller sergisi katılımcılardan tam not aldı. Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde Genç İnönü Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu resim sergisinin açılışına Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Toklu, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yapılan dua ve açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra sergiyi gezen yetkililer öğrenciler tarafından hazırlanan resimleri ve metaryelleri büyük bir hayranlıkla izledi.

 “ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN”

Sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, "2018-2019 öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde öğretmenlerin gayretleriyle bir yıl boyunca öğrencilerin yaptıkları çalışmaları gezdik ve çok beğendik. Bu etkinliklerin çok önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bu başarıda öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin emeği vardır. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele omuz omuza olursak başarı ve mutluluk kendiliğinden gelir" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın