04 Mayıs 2025 Pazar

SAĞLIK BAKANLIĞI DAİMİ İŞÇİ ALACAK

Sağlık Bakanlığı, Bingöl de dahil olmak üzere Türkiye genelinde toplam 3.658 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 5-9 Mayıs 2025 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak. Bingöl'e ayrılan kontenjan ve görev tanımları ise şöyle;

02 MAYIS 2025 CUMA 14:19
0
241
0
AA aa
SAĞLIK BAKANLIĞI DAİMİ  İŞÇİ ALACAK

Sağlık Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere Türkiye genelinde 3.658 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvurular, 5-9 Mayıs 2025 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden elektronik ortamda alınacak. Adayların başvuru yapmak için İŞKUR kullanıcı girişi yapmaları gerekiyor.

İl kontenjan sayıları ise ilerleyen günlerde açıklanacak. Sürekli işçi alımı kapsamında, temizlik, kaynakçılık ve sıhhi tesisat gibi alanlarda personel alımı yapılacak. Başvuruların belirtilen tarihlerde tamamlanması gerektiği vurgulandı.

Bingöl'e 9 kontenjan ayrıldı

Temizlik İşçisi: 7 kişi

Kaynakçı: 1 kişi

Sıhhi Tesisatçı: 1 kişi

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.05.2025
14:26
BİNGÖL`DE CEVİZ ÇALIŞTAYI
BİNGÖL'DE CEVİZ ÇALIŞTAYI
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve BİNYAD iş birliğiyle 'Memleketinde Dikili Bir Cevizin Olsun' temasıyla düzenlenen çalıştayda katılımcılar, cevizde coğrafi işaret çalışmaları ve ihracat olanaklarının artırılması yönünde ortak hedefler belirledi.
02.05.2025
14:13
BİNGÖL``DE RÜZGAR ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
BİNGÖL''DE RÜZGAR ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı sonrası Bingöl'de akşam üstü etkili olan kuvvetli rüzgâr birçok noktada çatıları uçurdu.
02.05.2025
14:08
BAŞKAN ARIKAN ZAM MÜJDESİNİ 1 MAYIS`TA VERDİ
BAŞKAN ARIKAN ZAM MÜJDESİNİ 1 MAYIS'TA VERDİ
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
30.04.2025
19:06
BİNGÖL`DE KUR`AN ZİYAFETİ
BİNGÖL'DE KUR'AN ZİYAFETİ
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Bingöl İl Müftülüğünün organizasyonuyla, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş seçkin karîlerin katılımıyla 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı' düzenlenecek.
30.04.2025
18:59
BİNGÖL İÇİN KUVVETLİ  RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI
BİNGÖL İÇİN KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile yer yer toz taşınımı uyarısı yaptı.
30.04.2025
17:44
YURTLİG FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI  BAŞLADI
YURTLİG FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI
Bingöl ev sahipliğinde 10 ilden toplam 160 sporcunun katılımıyla start alan müsabakaların başlangıç vuruşunu Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın