30 Nisan 2024 Salı

ŞAMPİYON GÖZELER OLDU

Seyfan Derneği tarafından düzenlenen Ramazan ayı kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi. Şampiyon Gözeler oldu.

14 NİSAN 2024 PAZAR 14:59
0
890
0
AA aa
ŞAMPİYON GÖZELER OLDU

Seyfan Derneği, Geleneksel olarak düzenledikleri Kardeşlik Futbol Turnuvasının 3.'sü gerçekleştirdi. 9 takımın sahada ter döktüğü turnuvada, kıyasıya süren mücadelede yeşil saha renkli görüntülere de ev sahipliği yaptı.

Rakiplerini eleyerek final maçında karşı karşıya gelen Gökçeli ve Gözeler şampiyon olmak için mücadele etti. Takımlarının son ana kadar heyecanı yüksek geçen karşılaşmasında bu yılın turnuva şampiyonu Gözeler takımı oldu.

GENDE: " KAZANAN KARDEŞLİK OLDU" 

Turnuva ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Nurettin Gende, “Bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan çalışan birliğine ve motivasyonuna önem vererek, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan yönetim kurulu üyelerimize, turnuva ve öncesindeki hazırlık süreci boyunca bizi yalnız bırakmayan turnuva komisyonuna, takım sorumlularına, Ramazan ayının yoğunluklarına rağmen bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olan gençlere destek olan taraftara, tüm turnuva boyunca büyük emek harcayan takım oyuncularımıza, bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan değerli hakemlerimize, Tüm basın camiamıza ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın