27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHİT ANNESİ TÜRKKAN'I AFFETMEYECEĞİZ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan Tahir Gümren'in annesi Telli Gümran (74), Hem oğlumdan hem ailemden özür dilemeyene kadar onu affetmeyeceğiz. İçimiz yanıyor. Bütün çocuklarım dün akşam üzüntüden yemek bile yiyemediler dedi.

06 KASIM 2021 CUMARTESİ 13:19
0
2149
0
AA aa
ŞEHİT ANNESİ TÜRKKAN`I AFFETMEYECEĞİZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, 1997'de şehit düşen İsa Gümren'in ağabeyi Tahir Gümren' küfür etti.

Yaşanan olayın ardından birçok kesimden tepki alan Türkkan'a bir tepki de şehit annesi Telli Gümren den geldi.

Türkçe bilmediği için zazaca konuşan şehit annesi Gümren, oğlunun kabri başında şu açıklamalarda bulundu:

“Oğlum çobanlık yapıyordu ve sabah kalkıp hayvanlara bakmaya gitti. O esnada da bir bomba patladı ve parçalandı. 14 yaşındaydı. Öğle namazına kadar cenazesine ulaşamadık. Öğleden sonra keşif ekipleri geldi ve parçalanan cenazesini defnettik. Dün de diğer oğluma hakaretler ettiler, büyük acılar çektik dün akşam. O mecburen gelip özür dileyecek oğlumdan, ayaklarına kapanıp özür dilemesi gerekiyor. Dün elini oğlumun boynuna atıp sıkıyor ve kulağına küfürler edip itiyor oğlumu. Böyle insanlık olmaz, böyle şefkat olmaz. İçimiz çok acıdı ama onların yaptığına bakın. Ve bunun üstüne birde yalandır diyorlar. Oğlum parçalanmış diyorlar yalandır. Son olarak şunu diyorum, oğlum Tahir'in ayaklarına kapanıp özür dileyecek ve Allah onu affedecek. Ve oğluma verdikleri cezayı da silmelerini bekliyoruz. Hem oğlumdan hem ailemden özür dilemeyene kadar onu affetmeyeceğiz. İçimiz yanıyor. Bütün çocuklarım dün akşam üzüntüden yemek bile yiyemediler.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın