09 Şubat 2026 Pazartesi

SEYFAN-DER GENÇ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Genç ilçesinde Seyfan Derneği ilçe temsilciliği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

13 EYLÜL 2025 CUMARTESİ 14:27
0
976
0
AA aa
SEYFAN-DER GENÇ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI


Genç ilçesinde Seyfan Derneği ilçe temsilciliği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bingöl'ün Genç ilçesinde Seyfan Derneği (Seyfan-Der) ilçe temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar, İlçe Müftüsü Ferhat Mat, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Mardin, Muş ve Batman'dan gelen Pirik Seyf'ın torunları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Kaymakam Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Kemal Tartar ve İlçe Temsilcisi Bayram Bağış, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek ilçe temsilciliği açıldı.

Açılışta konuşan Seyfan-Der Genç İlçe Temsilcisi Bayram Bağış, aile bağlarının önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Amacımız, aile ilişkilerini güçlendirmek ve sağlam bir aile bağı oluşturmaktır. Güçlü bir aile yapısı ile güçlü toplum inşa edilir. Yıllardır bir araya gelmemek ve sorunları çözmemek büyük sıkıntılar doğuruyordu. Bugün hamdolsun, derneğimizin ilçe temsilciliği görevini bize layık gören dernek başkanımıza ve yönetimimize şükranlarımı sunuyorum. Bizler de Pirik Seyf'ın torunları olarak bölgemizdeki sıkıntılara el atmak ve kardeşçe yaşamak için çalışacağız.”

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:25
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY`DA
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY'DA
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay Valiliği'nin ev sahipliğinde Hatay'da 2 gün süren anlamlı bir buluşmaya imza attı.
07.02.2026
17:52
ZIKTE SÜRKAP`IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
ZIKTE SÜRKAP'IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
Genç'te düzenlenen programla ZIKTE SÜRKAP'ın kuruluşunun 5. yılı yoğun katılımla kutlandı.
06.02.2026
17:16
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizde yürütülen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve planlanan çalışmaların ele alınması amacıyla Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.
06.02.2026
16:51
HÜLAKÜ`BİNGÖL`ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
HÜLAKÜ'BİNGÖL'ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
17:45
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
7 Şubat'ta saat 13.30'da Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
04.02.2026
16:49
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın