29 Nisan 2024 Pazartesi

SICAKLIKLAR BUNALTTI

Bunaltıcı sıcaklıkların etkili olduğu Genç'te termometreler 40 dereceyi görürken vatandaşlar sıcaklıklardan dolayı zaman zaman zor anlar yaşıyor.

04 AĞUSTOS 2021 ÇARŞAMBA 15:39
5
1028
0
AA aa
SICAKLIKLAR BUNALTTI

Son yılların en sıcak yazlarından birini geçiren Genç'te termometreler bu hafta 40 dereceyi gördü. Etkili olan bunaltıcı sıcaklıklardan dolayı vatandaşlar kimi zaman zor anlar yaşıyor. Kavurucu sıcaklıkların dayanılmaz bir hal aldığını belirten vatandaşlar mümkün olduğunca dışarıda durmamaya gayret ettiklerini ifade ediyor.

“RESMEN YANIYORUZ”

Sıcaklıklardan dolayı çok zorlandıklarını belirten vatandaşlar, “Gerçekten kavurucu bir sıcaklık var. Bu yaz çok zor geçiyor bizim için. Böyle bir sıcaklık beklemiyorduk açıkçası. Gölgede bile terliyoruz. Biraz hareket edince hemen kan ter içinde kalıyoruz. Mümkün olduğunca dışarıda durmamaya gayret ediyoruz. Uzun zamandır yağmur yağmıyor. Biraz yağmur yağsaydı da havalar biraz serinleseydi. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın