11 Şubat 2026 Çarşamba

SİRENLER SAĞLIKÇILAR İÇİN ÇALDI

İtfaiye haftası dolayısıyla Genç Belediyesine bağlı itfaiye personelleri bu sene tüm dünyada etkili olan yeni tip korona virüse (Covid-19) karşı mücadele eden sağlık çalışanları için siren çalıp şehir turu attı.

01 EKİM 2020 PERŞEMBE 09:16
0
1881
0
AA aa
SİRENLER SAĞLIKÇILAR İÇİN ÇALDI

Genç Belediyesine bağlı İtfaiye personelleri İtfaiye Haftası'nın 306'ncı yıl dönümünde, sağlıkçılar için sirenler açıp itfaiye araçlarıyla konvoy yaptı. Şehrin güvenliği için 7 gün 24 saat ter döken itfaiye çalışanları, görevleri itibariyle büyük bir sorumluluk taşıdıklarını dile getirerek, konuşmalarında birlik ve beraberlik duygusunun önemine vurgu yaptı. İtfaiye ekipleri bu sene ki sirenleri sağlık çalışanları için çaldıklarını belirtti.

Genç Belediyesi İtfaiye müdürü Yüksel Barlas "Ülkemizde ve tüm dünyayı saran bu korona virüsü nedeniyle hastalarımız ile çalışanlarımıza moral verebilmek için bu seneki itfaiye kutlamalarını sağlık çalışanlarımıza ithafen yaptık. Bu illet hastalığın biran önce ülkemizden gitmesini istiyoruz. 24 saat esasıyla çalışan sağlık çalışanlarımıza,  itfaiyecilerimize teşekkür ederim. Bir nebze de olsa sağlık çalışanlarına destek verebildiysek çok mutlu olacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, belediye meclis üyeleri ile birlikte İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek personelin itfaiye haftasını kutladı.
Başarılı ve zor bir görev yapan itfaiye personelimizin haftasını kutluyor özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen Dirik, “İtfaiye personeli 24 saat hizmet usulüne göre çalışan bir birimimiz. Sizler insanların zor zamanlarında en büyük ümidi oluyorsunuz. Yangınlara özveriyle müdahale eden, cesaretle korkmadan olayın üzerine giden, yerine göre bir başkasının canını ve malını kurtarmak için kendi canını feda edebilen özveri ile hareket eden sizlerin varlığı, ilçemizde yaşayan bütün hemşerilerimizin güven ve huzur içinde olmalarına vesile oluyor. Bu sene itfaiye personellerimiz sirenleri sağlıkçılar için çaldı bu salgın hastalıkta vatandaşlarımızdan ricamızdır, temizlik, sosyal mesafe ve maske kuralına uymalaridır"

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2026
18:07
KAYMAKAM GÜZEL KUR`AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
KAYMAKAM GÜZEL KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, İl Müftüsü Orhan İmamoğlu ve İlçe Müftüsü Ferhat Mat ile birlikte, İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Yayla Şeyh Ahmet Nakşibendi Yatılı Erkek Kur'an Kursunu ziyaret etti.
10.02.2026
17:55
EĞİTİM SENDİKALARINDAN  PROMOSYON TEPKİSİ
EĞİTİM SENDİKALARINDAN PROMOSYON TEPKİSİ
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı
10.02.2026
17:49
İŞ BİRLİĞİ  PROTOKOLÜ İMZALANDI
İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
10.02.2026
17:44
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
17:21
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR`IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR'IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
Lösemiyle verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Mevlana Ortaokulu öğrencisi Ensar Yüce, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
09.02.2026
14:29
BUNU YAPAN YANDI
BUNU YAPAN YANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın