03 Mart 2026 Salı

SÜREÇTEN KUŞKULUYUZ!

22 OCAK 2019 SALI 18:46
0
5072
0
AA aa
SÜREÇTEN KUŞKULUYUZ!

AK Parti Genç Belediyesi aday adayı Musaoğlu; “Vekil ve parti teşkilatı, aday belirlemede liyakatlı davranılacağı, temayül yoklamasına, halkın isteklerine ve genel merkezin taktirinin uygulanacağı sözü verdi. Fakat, geldiğimiz noktada bize verilen taahhütlere  uyulup uyulmadığı yönünde endişe ve kuşkularımız var.”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK parti'den aday adayı olan ancak yer alamayan Abdulmecid Musaoğlu, sürecin şeffaflık içerisinde yürütülmediğini belirterek kırgın olduğunu belirtti.

"KIRGINIM AMA KÜSKÜN DEĞİLİM"

Musaoğlu, "Geldiğimiz noktada aday olan arkadaşımızın şahsına yönelik olarak hiç bir itirazımız yok ve olamazda. Ancak söylenenler doğru ise çok vahim bir durumla karşı karşıyayız. Şöyle ki; ruhları ve gövdeleri başka yerlerde olan bazı şahısların ellerinin AK Parti'de olmasını doğru bir yaklaşım olarak görmüyoruz  Sadece seçimlerde kendilerine ya da yakınlarına yer kapma mücadelesinde olup, ancak emellerine ulasamadıkları için diğer seçimlere kadar AK Parti'yi eleştiri yağmuruna tutan çakma Ak partililerden olmayacağız. Bütün bu olumsuzluklara rağmen partimizden küsme gibi bir lüksümüz olmayacaktır. Simdiye kadar nasıl dik bir duruş sergilemişsek  bundan sonra da dik durmasını bilenlerden olacağız.

"YOLA ÇIKIŞ AMACIMIZ İLÇEMİZE VE HALKIMIZA HİZMET AŞKIYDI"

Yola çıkış amacının sadece Genç ilçesine hizmet olduğunu belirten Musaoğlu, "İlçemizi layık olduğu seviyeye çıkarmak için 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Genç ilçemizde çok sevdiğim ve gönül verdiğim AK Parti'den belediye başkanı aday adayı olarak halkımızın huzuruna çıktık. Bu süre zarfında halkımızla yaptığımız istişare ve sohbetlerde halkımızın şahsıma göstermiş olduğu güven ve teveccühüne mazhar olmanın bahtiyarlığını yaşadım. Üzülerek belirtmek isterim ki; 16 yıllık uzun bir iktidar döneminde ilçemiz layık olduğu hizmetlerden nasiplenmemiştir. Bu üzüntü verici bir durum olmasına rağmen pes etmeyeceğiz ve hep umitvar olacağız İnşallah" dedi.

"CENTİLMENCE BİR SÜREÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Göreve talip olan bütün aday adaylarının centilmence yatıştığını ifade eden Musaoğlu,
"Saygı ve nezaket kurallarına riayet ederek hizmet yarısını tamamladıklarını memnuniyetle müşahede etik. Bu nedenle bütün arkadaşlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, sıhhat, başarı ve esenlikler dilerim. Bu süreçte AK Parti il ve ilçe teşkilatlarına, kadın ve gençlik kollarına ayrıca kadirşinas Genç halkına,dava ve gönül dostlarıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca adaylık yükünü sırtlayan arkadaşımızı tebrik eder, başarılar dilerim.
Bu vesileyle süreç içerisinde farkına varmadan yaptığımız hata ve kusur varsa herkesin hakkını helal etmesini diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.02.2026
16:36
BİGED`DEN ÖGRENCİLERE İFTAR PROGRAMI
BİGED'DEN ÖGRENCİLERE İFTAR PROGRAMI
Birlik ve Gelişim Derneği (BİGED) tarafından Genç ilçesinde hafızlık ve Arapça ilimler eğitimi alan öğrenciler için iftar programı düzenlendi. Programa ilçe protokolü ve gönüllüler de katıldı.
26.02.2026
16:20
AKADEMİ VE SEKTÖR BİR ARAYA GELECEK
AKADEMİ VE SEKTÖR BİR ARAYA GELECEK
Bingöl Üniversitesi'nde 11–12 Mayıs 2026 tarihlerinde düzenlenecek program kapsamında; tarım uygulamaları, hayvansal üretim, iklim değişikliği ile tarım ilişkisi, gıda güvenliği ve kırsal kalkınma alanlarında yürütülen güncel bilimsel çalışmalar ele alınacak.
26.02.2026
16:10
BAYRAM BİTİMİYLE KAPANACAK
BAYRAM BİTİMİYLE KAPANACAK
Pist, apron ve taksi yollarındaki bozulmalar nedeniyle onarıma alınacak Bingöl Havalimanı'nda ihale süreci tamamlandı. Çalışmalar nedeniyle havalimanı 23 Mart 2026 – 7 Mayıs 2027 tarihleri arasında uçuş trafiğine kapalı olacak. Bingöllüler, bu süre zarfında komşu illerden uçacak.
26.02.2026
16:02
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 26 SÖZLEŞMELİ  PERSONEL ALACAK
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ 26 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, merkez ve bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere 26 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 6 Mart'a kadar sürecek.
22.02.2026
16:48
BAŞKAN TARTAR UYGULAMAYA  RAMAZAN SONRASI HAYATA GEÇECEK
BAŞKAN TARTAR UYGULAMAYA RAMAZAN SONRASI HAYATA GEÇECEK
Genç Belediyesi, ilçedeki su yönetimi, çevre düzeni ve trafik güvenliğine dair uygulamaları Ramazan ayı sonrasında hayata geçirecek.
22.02.2026
16:37
UMUT KERVANIN`DAN  RAMAZAN SEFERBERLİĞİ
UMUT KERVANIN'DAN RAMAZAN SEFERBERLİĞİ
Bingöl'de faaliyet gösteren Umut Kervanı Derneği, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi, muhtaç ve yetim aileler için yardım çalışmalarını başlattı. Dernek, bu yıl artan başvurulara dikkat çekerek hayırseverlere destek çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın