26 Nisan 2024 Cuma

TAPU SORUNU İÇİN İLK ADIM!

Gazetemiz Havadis aracılığıyla gündeme getirdiğimiz 25 yıldır tapu sorunu yaşayan Yenişehir Mahallesi OHAL Konutları sahipleri ile görüşen Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, sorunun çözümü için elimizden gelenin fazlasını yapacaklarını belirtti.

09 EYLÜL 2021 PERŞEMBE 19:53
2
2428
0
AA aa
TAPU SORUNU İÇİN İLK ADIM!

Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve  1996 yılında yapılan OHAL konutlarının çürümek üzere olduğunu defalarca gazetemiz Havadis'in manşetlerine taşımış ve burada yaşayan vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığını dile getirmiştik.

Yayımlanan haber üzerine harekete geçen Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, mahallede hak sahipleri ile bir araya gelip yaşanan sorun ve talepleri dinleyip çözüme kavuşturulması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

"ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN ÇABALAYAĞIZ"

Toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, "Mahalle Muhtarımız Sayın Mehmet Sarıoğlu ile birlikte İlçemiz Yenişehir Mahallesi Çevre Yolu Caddesinde bulunan Olağanüstü Hal Konutlarının Tapu sorununun çözüme kavuşturulması için konutlarda oturan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk" ifadelerini kullandı.

HABER: SİNAN ATAN

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın