29 Nisan 2024 Pazartesi

TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ HİZMET BİNASI

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı raporları doğrultusunda Genç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün mevcut binasının yıkılmasına ve müdürlüğün hizmet binasına taşınmasına karar verildi.

30 EKİM 2023 PAZARTESİ 18:49
1
1226
0
AA aa
TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ HİZMET BİNASI

Genç İlçesinde 1984 yılında yapılan ve o yıldan beri sayısız depreme maruz kalarak ağır hasar alan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü için yıkım kararı çıktı. Kararın alınmasının ardından girişimlerde bulunan Genç İlçe Tarım ve Orman Müdürü, yeni hizmet binasının Genç Meslek Yüksekokulu yanında bulunan deneme üretim bahçesine yapılması için yoğun girişimlerde bulundu.
Girişimlerin ardından zemin etüdü yapılan ve daha sonrasında ihaleye çıkartılarak 2024 yılının başında teslim edilmesi planlanan yeni hizmet binasının 640 metrekare üzerinde 2 kat olacağı ve Çelik konstrüksiyondan yapılacağı öğrenildi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın