27 Mart 2026 Cuma

TEHDİTLE ÇEK VE SENET İMZALATAN 7 KİŞİ YAKALANDI

Aramalar neticesinde 6 adet toplam 29 milyon 916 bin TL değerinde çek ve senet, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişeği ve suç unsuru olabileceği değerlendirilen dokümanlar ele geçirildi.

07 HAZİRAN 2024 CUMA 17:51
0
1209
0
AA aa
TEHDİTLE ÇEK VE SENET İMZALATAN 7 KİŞİ YAKALANDI

Aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 4 ilde polis ekiplerince eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 2 vatandaşı tehditle çek ve senet imzalatarak 25 milyon TL dolandıran 7 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 vatandaşı tehditle 25 milyon TL değerinde çek ve senet imzalatarak, kendi aralarında kurmuş oldukları ticaretle organize bir şekilde hareket edip, ‘hürriyetinden yoksun bırakma' ve ‘yağma' suçunu gerçekleştiren şahıslara yönelik Kayseri merkezli Bursa, Bingöl, Kütahya ve Sivas illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyon düzenlendi. Operasyonda olaya karışan 7 şahıs yakalandı.

Öte yandan operasyonda yapılan aramalar neticesinde 6 adet toplam 29 milyon 916 bin TL değerinde çek ve senet, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişeği ve suç unsuru olabileceği değerlendirilen dokümanlar ele geçirildi. Yakalanan 7 şahıs hakkında işlem başlatıldı.

HABER:SİNAN ATAN

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.03.2026
18:39
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) ve Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri, ticari araçlarda kayıt dışı istihdamın önüne geçmek için denetimlerini sıkılaştırdı.
26.03.2026
18:29
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN`DEN  DEV BİR ADIM
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN'DEN DEV BİR ADIM
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla dev bir adım attı.
26.03.2026
18:21
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
Türkiye'nin enerji sektöründeki öncü şirketlerinden Aksa Elektrik, çocukların hayal güçlerini desteklemek ve enerji bilincini aşılamak amacıyla 'Geleceğin Enerjisi' resim yarışmasını başlattı. 7-10 yaş arası çocukların katılımına açık olan yarışma için başvurular 25 Mart itibarıyla alınmaya başlandı.
26.03.2026
18:12
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN`DE GÖREV DEĞİŞİMİ
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
26.03.2026
18:05
İTFAİYE EKİPLERİNE ÇIĞ AFETİ EĞİTİMİ
İTFAİYE EKİPLERİNE ÇIĞ AFETİ EĞİTİMİ
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan arama kurtarma ekibine, AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Merkezi'nde çığ afetlerine yönelik eğitim verildi.
25.03.2026
17:04
BİNGÖL İHH`DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
BİNGÖL İHH'DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın