03 Mayıs 2024 Cuma

TEK GOLLE BAHAR GELDİ

Spor Toto Bal Ligi son maçında Mardin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan 12 Bingölspor, Ömürcan Karaca'nın golüyle maçı 1-0 mağlup kazandı ve ligde kalma umudunu play-out maçlarına taşıdı. Bitlispor'a 2-1 yenilen Karlıovaspor ise amatör lige düştü.

22 NİSAN 2019 PAZARTESİ 13:09
0
1615
0
AA aa
TEK GOLLE BAHAR GELDİ

Spor Toto Bal Ligi 26. Hafta mücadeleleri tamamlandı. Bal liginde Karlıovaspor'la birlikte kıyasıya bir yarış içerisinde olan 12 Bingölspor ligin son haftasında Mardin Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek ligde kalırken, bir diğer temsilcimiz Karlıova Yıldırımspor ise puan avantajı kendisinde olmasına rağmen Bitlisspor deplasmanında 2-1 mağlup olunca 2 yıl aranın ardından tekrardan Bingöl amatör ligine düştü.

BİNGÖLSPOR SON MAÇTA TEK GOL YETTİ

Ligde oynadığı 25 maçta 27 puan toplayan ve Mardin Büyükşehir Belediyespor karşısında mutlak galip gelmesi gereken 12 Bingölspor, Bingöl Şehir Stadyumu'nda taraftarının yoğun desteğini de arkasına alarak maça hızlı başladı. Çift yönlü ataklarla Mardin kalesine yüklenen 12 Bingölspor aradığı golü 10. dakikada Ömürcan Karaca ile buldu. Golün ardından kalesini koruyan ve rakibine geçit vermeyen 12Bingölspor, ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf 12 Bingölspor oldu. Maçın kontrolünü tamamen elinde tutan ve Mardinspor'u sahada pasifize eden 12 Bingölspor, maçın 60.dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Seyfettin Ural topu kaleciye nişanlarken Bingölspor farkı artırma şansını kaçırdı. Maçın kalan kısmında gol sesi çıkmazken, maç Bingölspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

KARLIOVA MAÇININ SONUCUNDA STADYUM BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

BAL Ligi temsilcilerimizden bir diğeri Karlıova Yıldırımspor, Bitlisspor deplasmanında ligde kalma mücadelesi verdi. Maçı kazanması durumunda ligde kalmayı garantileyecek olan Karlıova Yıldırımspor, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılınca lige veda etti.

Karlıova'nın maç sonucu, 12 Bingölspor için de önem taşıyordu. Mardinspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 30'a yükselten 12Bingölspor Karlıova maçından gelen sonuçla hem kazanmanın, hem de ligde kalmanın mutluluğunu bir arada yaşadı. Taraftarın futbolcularla beraber kutlama yaptığı maç sonunda şehir stadyumu adeta bayram yerine döndü.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın