05 Mayıs 2024 Pazar

TEMAYÜL HEYECANI

Genç AK Parti ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Temayülde 8 isim Başkan adaylığını açıkladı

15 ARALIK 2019 PAZAR 00:00
1
3986
1
AA aa
TEMAYÜL HEYECANI

Genç AK Parti İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. AK Parti İlçe Başkanlığında yapılan temayül yoklamasında Genç AK Parti İlçe Başkanlığı için Bilal Sağlar, Bayram Bağış,  Efendi Baylan,  Aydın Kalabalık,  Abdullah Nazlı, Sabahattin Sosyal, Metin Varan, Fatih Karakoç olmak üzere 8 aday adayı başvuruda bulundu.

AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Sami Mallı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in gözetiminde yapılan Temayül yoklamasında İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları,  Gençlik kolu üyeleri,  Mahalle ve Köy temsilcileri, Belediye ile İl Genel Meclis üyelerinden oluşan 120 delege oy kullandı.

"DELEGELER SAĞLAR'DAN YANA OY KULLANDI"

2016 yılında İlçe başkanlığına getirilen ve geride kalan 3 yılda Cumhurbaşkanlığı, Referandum, Genel Seçimler ve Yerel Seçimlerde AK Parti'nin oylarını yükseltmesinde büyük emekleri olan İlçe Başkanı Bilal Sağlar'dan yana oy kullanan ve göreve devam etmesini isteyen delegelerin birçoğu Sağlar'ın arkasında olduklarını ve kendisini yeniden başkan olarak görmek istediklerini belirttiler.

"SON SÖZ GENEL MERKEZ'İN"

Kullanılan oyların ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Sami Mallı, Temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını dilerken son sözün genel merkezde olduğunu ve 1 Ocak 2020 tarihinde Genç ilçe başkanının açıklanacağını söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54)
15 Aralık 2019 Pazar 12:59
Maden son söz genel merkezin o halde temayül yoklamasının anlamı nedir?
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
03.05.2024
12:20
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL`UNDUR!
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR!
Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın talimatıyla Belediye'nin giriş kısmına 'Rüşvet alanda, verende melundur' Hadis-i Şerif'i asıldı.
29.04.2024
20:46
ATAN, BİNGÖL`Ü TEMSİL ETTİ
ATAN, BİNGÖL'Ü TEMSİL ETTİ
Mardin'de düzenlenen dama turnuvasına Bingöl'ü temsilen katılan Gençli hemşerimiz Hasan Atan, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALİBİYET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ŞEHİT `KALAN` KABRİ BAŞINDA ANILDI
ŞEHİT 'KALAN' KABRİ BAŞINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın