15 Mayıs 2024 Çarşamba

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK!

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Seçim döneminde verdiğimiz vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olduğu ve doğalgazdan kaynaklı oluşan yol sorununu da drenaj ve asbest boruların bitmesiyle en kısa zamanda çözeceğiz dedi.

04 EYLÜL 2021 CUMARTESİ 19:55
1
1849
0
AA aa
VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK!

Bir dizi ziyaretler kapsamında Genç ilçesine gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek. Çevirme Köyü Ulutaş Mezrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz. Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek. 22. Dönem Bingöl Milletvekili Abdurahman Anik, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan. Ak Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Saglar. Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik. Ak Parti Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Çevirme Köyü Ulutaş Mezrasında düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldiler.

DİRİK: "EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ YOL VE EN KISA ZAMANDA BİTİRECEĞİZ"

Düzenlenen programda Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdikleri çalışmaları aktarıp, hayata geçirilecek projeler içinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve Ak Parti Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek'ten destek istedi. Başkan Dirik. "Seçim meydanlarında verdiğimiz sözleri bir bir gerçekleştirdik.. gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. İlçemizin gerek altyapı gerek üst yapi. sosyal donatılar, sporsal faaliyetler başta olmak üzere birçok projemizi vekillerimizin destekleriyle gerçekleştirdik. Doğalgazdan kaynaklı oluşan yol sorununu da drenaj ve asbest boruların bitmesiyle başlayacağız. Halkımızın sorunlarına kulak vererek ayın 9'unda yollarımızın bakım onarım işini de ihaleye çıkaracağız. Gerek belediye sınırları olsun gerekse ilçemizin geneli olsun desteklerini esirgemeyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve Ak Parti Bingöl Milletvekilimiz Feyzi Berdibek'e çok teşekkür ederim." Dedi.

YILMAZ: "BİNGÖL KABUĞUNU KIRDI"

Başkan Dirik'ten sonra söz alan TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, "Sadece Bingöl'ün değil, Doğu Anadolu'nun değil Türkiye'nin en büyük tarımsal yatırımın yapıldığı Bingöl'e Sütaş yatırımını getirdik. Bingöl artık kabuğunu kırdı kırsal alanlarıyla, Üniversitesi ile, Havaalanıyla, sanayi ile, Spor tesisleri ile, kayak tesisleri var.

"Şunun altını çizmek istiyorum bugün bir huzur ortamı içersinde bir aradayız bunu yaşayanlar bilir bu sıkıntı yaşayanlar en iyisini bilir. Yaşı büyük olan insanlarımız var çok değerli büyüklerimiz var onlar çok daha iyi biliyorlar çok sıkıntılı dönemlerden geldik. Genç, coğrafya şartları nedeniyle bu sıkıntıları her şartta yaşayan bölgelerden birisi oldu ama bugün hep birlikte uzaktan yakından gelen huzur ortamı içinde hem yemeğimizi yedik hem sohbetimizi yapıyoruz. Bize bugünleri gösteren Allah'a şükür ediyorum tabii ki huzur ortamını sağlayan başta Recep Tayyip Erdoğan'a, arkadaşlarımıza ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her bakımdan aslında yeni dönemdeyiz eski Türkiye ve yeni Türkiye eski Bingöl'de şimdi yeni Bingöl'de eski Genç vardı şimdi yeni Genç var eski Ulya vardı şimdi yeni Ulya var yeter mi elbette yetmez hizmetler bitti mi dünya döndükçe hizmetler bitmez. Bir ihtiyaç çıkar birini karşılıksız yeni bir ihtiyaç çıkar bunları birer ve hayata geçirmeye çalışıyoruz. Şimdi baktığımızda Türkiye söylemeye gerek yok Bingöl'de sadece neler oldu Eylül ayındayız kasım ayında Ak Partinin 19. yılı dolmuş olacak 19 senede neler oldu; Üniversitemiz oldu, 18 bin öğrencisi olacak Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin öğrenci sayısı da o civarlarda. Bu yıl Bingöl Üniversitesi'nin 18 bin öğrencisi olacak kuran ve kıraat merkezi de açıldı Türkiye'de iki tane var biri Trabzon'da biri Bingöl'de, Ak Partinin 19 yılında tüm hastanelerimizi yeniledik. Diş hastaneleri yenilendi. Bingöl'e 400-500 yataklı hastane inşallah bu sene ihale edeceğiz. Kampüs oluşturacağız ve şehir hastanesi niteliğinde bir hastane olacak her türlü ihtiyaç karşılanacak sıkıntılar daha da azalacak. değerli kardeşlerim sanayi anlamında da bir çok şey yaptık. Bingöl Genç arasında Organize Sanayi Bölgesi kurduk. Organize Sanayi Bölgesini iki katına çıkartacağız" şeklinde konuştu

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2024
18:12
BİNGÖL`DEN AFRİKA`YA ARICILIK EGİTİMİ
BİNGÖL'DEN AFRİKA'YA ARICILIK EGİTİMİ
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
18:00
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
13:08
İTFAİYE`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İTFAİYE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Genç ilçesinde yakın zamanda yıkımı yapılacak Küpar caminin kubbesinde bulunan leylek yuvası, İtfaiye ekipleri tarafından başka yere nakledildi.
15.05.2024
12:28
KOSGEB DESTEK  MİKTARINI  ARTTIRDI
KOSGEB DESTEK MİKTARINI ARTTIRDI
KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programları'nda düzenleme yapıldı. Buna göre desteğin üst limitini 375 bin TL'den 2 milyon TL'ye çıkardı. İş geliştirme desteğine destek programına başvuru tarihi itibariyle işletmesini en fazla 3 yıl öncesinde kurmuş olan girişimciler başvuru yapabilecek. Hangi sektörler yararlanacak? İşte detaylar
15.05.2024
11:32
BİNGÖL`DE  UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 28 GÖZALTI
BİNGÖL'DE UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 28 GÖZALTI
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, son iki haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 28 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
14.05.2024
21:31
MUHTARLAR SORDU, ONLAR CEVAPLADI
MUHTARLAR SORDU, ONLAR CEVAPLADI
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, beraberindeki Bingöl Kurum amirleri ile birlikte Genç ilçesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlar bölgelerinde bulunan sorunları dile getirirken, ilgili kurum amirleri de muhtarların taleplerini değerlendirip tek tek not aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın