19 Nisan 2024 Cuma

YARDIM ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADILAR

Genç İlçesinde korona virüs nedeniyle uzun zamandır kirasını ödeyemeyen ve maddi açıdan zorluk çeken ailelerin imdadına hayırsever iş insanı Veysel Demirci ve Osman Baylaz yetişti.

20 NİSAN 2021 SALI 19:08
1
3014
3
AA aa
YARDIM ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADILAR

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı hemşerilerimiz Veysel Demirci ve Baylaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Baylaz, hayırda yarışmaya devam ediyor. Bugüne kadar yaptıkları yardımlarla adından sıkça söz ettiren Demirci ve Baylaz,  Ramazan ayı nedeniyle maddi açıdan zorluk çeken ve kendilerinden yardım talebinde bulunan vatandaşların da isteğini geri çevirmedi ve maddi destek sundu.

“ALLAH BİRİNİ BİN ETSİN”

Kendilerine yapılan maddi destekten ötürü Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ve Baylaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Baylaz'a hayır duasında bulunan aileler, “Allah onlardan razı olsun. Allah böylesi insanların sayısını artırsın. Gerçekten de bu salgın nedeniyle zor günler geçiriyorduk ve kiralarımız birikmişti. Elektriğimiz ise borçtan dolayı kapanmıştı. Bir ağabeyimizin aracılığıyla Veysel bey ve Osman bey sağ olsun bize gereken desteği verdi ve bizlere şimdiden bayramı yaşattılar. Allah kendilerinden bin kere razı olsun birini bin etsin inşallah” diye hayır duasında bulundular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89)
22 Mayıs 2021 Cumartesi 23:02
Selamın aleyküm sayın başkanım ben van Gevaş ilçesinde yasamaktayim evli üç çocuk babasıyım calismiyorum hiç gelirim yok kiram birikmiş veremiyorum su parası zor durumdayım allah rızası için bi yardım istiyorum allah sizden razı olsun adım selçuk tel nu 0541 510 58 45
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_77)
22 Nisan 2021 Perşembe 00:16
Allah ikisindende binkere razı olsun rabbim bu gibi insanların sayılarını artırsın inşallah
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_76)
20 Nisan 2021 Salı 20:43
Baylaz ailesi bu memleketin gerçek sahibidir..Kimin başı sıkışsa hiç bir karşılık beklemeden sıkışan in yanında yer alırlar.. Allah bu aileyi başımızdan eksin etmesin
Beğendim (5) Beğenmedim (0)Cevapla
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın