26 Nisan 2024 Cuma

YAŞLI VATANDAŞ KAYBOLDU

Genç İlçesine bağlı Balgöze köyünde evden hayvanlarını kontrol etmek için çıkan 80 yaşında ki adamdan haber alınamıyor. Yaşlı vatandaşı arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

18 NİSAN 2021 PAZAR 20:15
1
1680
0
AA aa
YAŞLI VATANDAŞ KAYBOLDU

Olay, Genç ilçesine bağlı Balgöze köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, dün öğleden sonra saat 16.00 sıralarında evden hayvanlarını kontrol etmek için çıkan Hasan Göçük'ten bir daha haber alınamadı.
İftar vaktine kadar eve gelmeyen yaşlı adamın aile bireyleri durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bugün aranmasına devam edilen yaşlı adamdan henüz haber alınamadığı öğrenilirken, havanın kararması ve hava şartları nedeniyle arama çalışmalarına yarın gün ışığıyla birlikte devam edileceği öğrenildi.
Bölgede yapılan arama çalışmalarına jandarma personelinin yanı sıra AFAD ekipleri, köy korucuları, SAR (Search and Rescue) ekipleri ile Kuzey Yüzü Dağcılık Kulübü ekipleri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın