03 Mayıs 2024 Cuma

YBO NEREDE BAŞARI ORADA

Bingöl'de düzenlenen ve 14 ilin yarıştığı ortaokullar Masa Tenisi Bölge Turnuvasında üçüncü çıkan Genç Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO), Bingöl adına Türkiye Finali'ne katılacak.

22 NİSAN 2019 PAZARTESİ 13:42
0
2334
0
AA aa
YBO NEREDE BAŞARI ORADA

Okullar arası düzenlenen ve 14 ilden katılan Türkiye Masa Tenisi Bölge Şampiyonası müsabakaları Bingöl'de gerçekleştirildi. Şampiyonada üçüncü çıkan Genç YBO, Türkiye Masa Tenisi Finaline katılmayı hak kazandı.

 Bingöl Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda düzenlenen bölge şampiyonası müsabakalarına 14 ilden 112 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Batman birinci, Malatya ikinci olurken, Bingöl adına yarışan Genç YBO ise üçüncü çıkarak 12 Mayıs'ta Muğla'da yapılacak Türkiye Finali şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

KAYMAKAMLIK'TAN BİR KUTLAMADA GENÇ YBO'YA

Çaytepe YBO'nun yakaladığı başarının ardından gelen bir başarı haberinin ardından Genç Kaymakamlığı sosyal medya hesabından tebrikler Genç YBO mesajı yayınladı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "12-14 Nisan tarihleri arasında yapılan Bölge Masa Tenisi Grup Müsabakaları'nda ilimizi temsil eden Genç Yatılı Bölge Ortaokulumuz Yıldız Kız ve Erkekler'de bölge üçüncüsü olarak; 11-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında Muğla'da yapılacak Türkiye Şampiyonası müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz"

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın