15 Temmuz 2025 Salı

YENİ BAŞKAN ARDA OLDU

3. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Mahmud Arda seçildi.

16 KASIM 2019 CUMARTESİ 16:11
1
2110
0
AA aa
YENİ BAŞKAN ARDA OLDU

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Derneği 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü saat 13.00'te Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Divan seçimin ardından konuşma yapan Başkan Yunus Budak, derneğinin bugünlere gelmesinde emeği olan üyelere teşekkür ettiğini söyledi. Budak, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Derneği adına Başkan Yunus Budak'a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket takdimi ve Budak'ın yaptığı konuşmanın ardından, 43 üyenin katıldığı kongrede oylamaya geçildi. Seçim sonrası Mahmud Arda, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçildi.

Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, “ 2013 yılında kurulan Bingöl Gazeteciler Cemiyetinin 3. Olağan kongresini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cemiyetimiz; bugün itibariyle 6. yılını geride bıraktı. Cemiyetimizi başarılı bir şekilde yöneten Yunus Budak'a, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm üyelere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte tüm üyelerimizle dayanışma içerisinde gazetecilerin sorunlarının çözümü için gayret göstereceğiz. Katılımlarından dolayı bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Seçim sonucunun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mahmud Arda başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Ömer Şanlı, Hakim Bayraktar, Murat Çaka, Ali Yıldırım, Serkan Bingöl, Ahmet Dengeşik”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2025
17:00
BİNGÖL 10 YENİ ÜRÜNLE BAŞVURDU
BİNGÖL 10 YENİ ÜRÜNLE BAŞVURDU
Vali Usta: 'Coğrafi işaret; sadece bir belge değil, aynı zamanda ekonomik değer, kültürel koruma ve turizm potansiyeli demektir. Hedefimiz, bu sayıyı önce plakamız olan 12'ye çıkarmak, devamında ise tescilli 5 ürünümüzle birlikte toplamda 17 tescilli ürüne ulaşmak' dedi.
14.07.2025
16:55
FİNALE YÜKSELDİLER
FİNALE YÜKSELDİLER
Muş'ta düzenlenen ANALİG grup müsabakalarında rakiplerine şans tanımayarak birincilikleri elde eden Bingöllü sporcular, Çorum'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.
14.07.2025
16:46
15 TEMMUZ BİR GECE DEĞİL, BİR BİLİNÇTİR!
15 TEMMUZ BİR GECE DEĞİL, BİR BİLİNÇTİR!
15 Temmuz gecesi Genelkurmay önünde vurularak gazi olan hemşerimiz Onur Asutay, 9. yıl dönümünde o karanlık geceyi ve taşıdığı sorumluluğu anlattı.
13.07.2025
17:19
TÜRKİYE 3 ÜNCÜSÜ OLDULAR
TÜRKİYE 3 ÜNCÜSÜ OLDULAR
Genç Murat Aslanları Giresun'da Türkiye 3'üncüsü Oldu
12.07.2025
10:20
HÜDA PAR`DAN ACİL MÜDAHELE ÇAĞRISI!
HÜDA PAR'DAN ACİL MÜDAHELE ÇAĞRISI!
Yağızca – Bayırlı grup yolunda meydana gelen çökmeler, ulaşımı riske soktu. HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, yetkililere 'Acil onarım şart' diyerek çağrıda bulundu.
11.07.2025
19:02
1.410 KÖK KENEVİR VE SİLAH  ELE GEÇİRİLDİ
1.410 KÖK KENEVİR VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın