27 Nisan 2024 Cumartesi

YILLARIN ÖZLEMİ SONA ERDİ!

Belediyecilik hizmetlerinin uzun yıllar uğramadığı Yeşildere Mahallesi, Mehmet Zeki Dirik'in Genç Belediye Başkanı olması ile beraber hizmet görmeye başladı. Belediye tarafından yaptırılmaya başlanan köprü, yakın zamanda mahalle halkının hizmetine sunulacak.

12 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ 15:27
3
2821
0
AA aa
YILLARIN ÖZLEMİ SONA ERDİ!

Genç Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana ekipleri ile beraber sahada aktif çalışan ve yaptığı hizmetlerle halkın büyük takdirini toplayan Başkan Mehmet Zeki Dirik, seçim döneminde verdiği vaatleri bir bir yerine getiriyor. Başkan Dirik'in, Uzun yıllar su sorunu, yol sorunu ve daha birçok sıkıntı yaşayan Yeşildere Mahallesinin sıkıntılarını bir bir çözerek hizmet götürmesi Yeşildere mahallesi sakinlerini de fazlasıyla mutlu etti.

BAŞKAN DİRİK: “MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Yılların biriken sorunlarını bir bir çözüme kavuşturdukları için çok mutlu olduklarını belirten Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, “Kırsal Mahallemiz olan İlçemiz Yeşildere Mahallesi Bilaller Küme Evleri (Konsfer)' in yıllardır özlemini çektiği Köprü Belediyemiz tarafından ihale edilerek, yüklenici firma tarafından yapım çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceledik. Yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

"MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR"

Yıllardır su, yol gibi birçok sorun yaşadıklarını belirten mahalle halkı ise, Başkan Dirik'e şükran borçlu olduklarını belirterek, "Yeşildere mahallemiz yıllardır hizmetten nasibini alamıyordu. Seçim döneminde bizleri ziyarete gelen başkanımıza taleplerimizi ilettik ve oda bize seçildiği gibi sorunların çözümü için çalışacağını ifade etti. Başkanımızın sözünü yerine getirmesi ve yıllarca yaşadığımız sıkıntıların çözümü için ekibi ile birlikte bizler için mücadele vermesi takdire şayandır. Mahalle olarak yapılan hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz”.

Haber: Sinan Atan 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın